URBAN ESKRIMA

Elke Zaterdag

START LIVING A GOOD AND SAFER LIFE!

Een training die nergens anders gegeven wordt: Eskrima én Panantukan gecombineerd trainen.

Elke zaterdag van 11:15 - 12:45 uur.

SCHIPPERPLEIN 2 ALMERE-CENTRUM

Waar anderen stoppen gaan wij door. Een degelijk systeem is onmisbaar voor jouw veiligheid maar stopt vaak zodra er wapens in het spel komen. Jazeker, er worden verdedigingen en ontwapeningen geoefend .. met meewerkende partners .. die geen onverwachte bewegingen maken. Maar werkt het in de praktijk ook zo? 

Laten we eerlijk zijn, als je niet weet hoe er gevochten wordt met een stok, een mes, glaswerk, een schaar, schroevendraaier etc. dan is de kans op succes nihil.

Ik leer je jouw tegenstander te begrijpen én ik leer jou de perfecte overgang van het ongewapende naar het gewapende gevecht - en omgekeerd -  te maken zowel in verdedigend als aanvallend opzicht. Zodat je niet gaat schrikken als er plotseling een wapen in het spel komt. Je hoeft dan ook niet, in alle stress, naar een ander systeem over te stappen. 

Het unieke van onze methode is dat gewapend- en ongewapend vechten dezelfde skills vereisen.  

Heb je al belangstelling voor vechtsporten, of beoefen je die al? Schrijf je in want Krav Maga Hybrid en Eskrima zijn perfect in te passen in alle andere systemen.

Is al die moeite van zo'n training wel nodig? De kans dat je tegen een wapen aanloopt is inderdaad klein, misschien 5 %. Maar áls je er tegenaan loopt zit je wel voor 100% in de problemen. Vergelijk het met een brandverzekering, iedereen heeft die maar de kans op brand is nihil ..

Mes, stok of ongewapend; alles volgens één systeem

Ongewapend volgens de principes van het wapen.

En er is meer, behalve de noodzaak van zo'n training: je wordt fitter, sterker, ook gezonder. Niet alleen lichamelijk, ook mentaal. Je leert beslissingen te nemen in een split second en daardoor krijg je meer vertrouwen in jezelf.

Deelname aan de training werkt ook door werk, privéleven, school,  andere sporten etc.

Vind je veiligheid - voor jezelf, je naasten - belangrijk? Schrijf dan in.

Contributie voor de zaterdag training bedraagt € 52,50 per maand.   

Aktie tarieven blijven de hele abonnementsperiode geldig en worden dus na de aktie NIET verhoogd.

Hier meld je je aan voor de Urban Eskrima training